Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

SPONTANKA: Um&Kuna, Skova

30. 10. 2021, 22:00 - 23:30

Klub študentov Dravinjske doline vas v soboto, 30. oktobra, ob 22. uri, vabi na rap impro večer ‘Spontanka‘!

Publika je glas!

Motorji:
Um in Kuna
Skova

Ni vstopnine!
PCT je!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
SKOVA:
Vasja Vipotnik alias Skova je trnovski raper, poet in freestyler, znan po družbeno kritičnih besedilih, zaznamovanih z močno pesniško metaforiko. Širšemu občinstvu se je prvič predstavil na domačih tleh leta 2016, kjer je tudi osvojil 1. mesto na Accapela rap Battlu – Cajt za fajt. Skova je konec prejšnjega leta izdal svoj konceptualni prvenec z naslovom Theatrum, s katerim je združil moč igre in Hip-Hopa. Album je požel veliko uspeha, medijskih objav ter zanimanja med poslušalci iz kulturnih krogov. Nedolgo nazaj je bil dvakrat nominiran za popevko tedna na Valu 202.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
UM & KUNA Freestyle Show
Kdo sta UM & KUNA?
Gre za prekaljena freestyle mačka, ki to formo improviziranja uporabljata za izražanje svoje kreativnosti, čustev, problemov, zafrkancij in vsega kar pride zraven, prosti slog pa je njuna spontana specialiteta. Kaj če bi nekdo naredil pesem posebej za vas? Ali pa mogoče za vašo sodelavko, sosedo, brata, strica? Bi radi slišali battle med Božičkom in Slavojem Žižkom ali pa med avokadom in feferonom? Kako kul bi bilo, če bi nekdo naredil himno vašemu podjetju? Ali pa mogoče komad o tem, kako ste enkrat kot otrok poskusili pojesti palčko za čiščenje ušes?
Vse je možno na UM & KUNA freestyle showu, kjer nastajajo komadi na licu mesta, temo pa določite prav vi – publika. UM & KUNA bosta vzela vaš predlog ali idejo in iz tega razvila povsem nov, enkraten, neponovljiv komad.

Podrobnosti

Datum:
30. 10. 2021
Ura:
22:00 - 23:30
Spletna stran:
https://www.facebook.com/events/s/spontanka-umkuna-skova/875241406691937/

Prizorišče

Patriot
Žička cesta 4a
Slovenske Konjice,

Organizator

Klub študentov Dravinjske doline
Poglej Organizator spletno stran