Prvo srečanje v novem LEO letu z novo predsednico

Sredi septembra so se člani in članice Dobrodelnega LEO kluba Konjice po poletnem premoru zbrale na 1. srečanju za LEO leto 2020/2021. V klubu bo letos delovalo 13 članov in članic, ki so se jim pretekli petek pridružili še 3 kandidati za nove člane. Skupaj se bodo tudi v letošnjem letu trudili delati dobro in širiti dobrodelnost, kar opisuje tudi njihov slogan: »Pomagamo.« Na srečanju so obudili spomine na lansko uspešno leto in pod vodstvom nove predsednice Špele Mlakar začrtali plan dela v prihodnje, ki je zapisala:

Trenutnim razmeram primerno bomo skušali ohraniti nekaj tradicionalnih akcij, kot so LEO olimpijada, Miklavževo obdarovanje, božično novoletna stojnica in LEO snežni kamp. Nabrali pa smo tudi nekaj novih in svežih idej, za katere se že veselimo, da jih uresničimo.

Vse, ki želijo skozi druženje pomagati in z dobrimi deli prispevati lokalni skupnosti, vabijo, da se jim pridružite. Za več informacij jim lahko pišete na leo.konjice@gmail.com, jih kontaktirate na njihovi Facebook strani LEO klub Konjice ali se obrnete na katerega izmed članov oziroma članic. V klubu se že veselijo novih obrazov s svežimi idejami.

Vir: LEO klub Konjice
Uskladil: MSOSK